Tijd voor een nieuw avontuur

Tijd voor een nieuw avontuur

Al een hele tijd speelt het in mijn hoofd. Toch kwam er iedere keer wel iets tussen. Maar nu mijn agenda ineens een stuk leger is, ga ik er dan toch eindelijk voor.

De meeste mensen kennen mij van mijn bedrijf Shift. Een bedrijf dat ik nog steeds met veel plezier run samen met Mirjam. We werken voor geweldige klanten en hebben al vele mooie interventies mogen ontwikkelen. Ik vind het super om te zien hoe gedragsinzichten aan terrein hebben gewonnen de afgelopen jaren. Eindelijk zien we hoe belangrijk de rol van psychologie is in allerlei maatschappelijke vraagstukken.

Iedereen weet wel dat ik gedrag interessant vind. Wat echter maar weinig mensen van mij weten is dat ik heel erg blij wordt van alles wat met persoonlijke ontwikkeling te maken heeft. Alles eruit halen wat erin zit. Maar ook nieuwe dingen opstarten, processen efficiënt inrichten. En ten slotte misschien wel het belangrijkste: andere mensen helpen en inspireren.

Het gaat ontzettend goed met Shift, en daar ben ik super dankbaar voor. Vijf jaar geleden had ik nooit gedacht dat dit zou lukken. Maar inmiddels is het weer tijd voor wat uitdaging. Ik wil me verder ontwikkelen in het ondernemerschap. Want als er iets is dat ik weet, dan is het wel dat het ondernemen mij heel erg blij maakt. Naast Shift zal ik de komende tijd dus ook bezig gaan met mijn eigen project. Hierbij richt ik me onder andere op de positieve psychologie. Ik vind dit gebied van de psychologie ontzettend interessant. Bovendien kan ik met mijn kennis van gedrag ook net een andere twist geven aan veel positief psychologische inzichten.

Het mooie aan positieve psychologie is dat het zich niet richt op het ‘oké’ maken van slechte dingen, maar het nog beter maken van goede dingen. Ik vind het soms zo jammer dat mensen kiezen voor een ‘oké’ leven terwijl er zoveel meer in zit. Het geeft me ontzettend veel energie als ik zie dat iemand opbloeit omdat hij of zij aan zichzelf werkt. En dat is een stukje wat toch wel miste de afgelopen jaren.

Wat ik dan precies ga doen? Dat is voor mij net zo goed nog een vraag. De komende tijd ga ik op deze website content delen die te maken heeft met het leiden van een gelukkig en succesvol leven. En waar dat dan weer toe leidt, dat gaan we snel zien…

"Succes is niet de sleutel tot geluk. Geluk is de sleutel tot succes."